Fakulta

OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV

Je v záujme našej spoločnosti chrániť Vaše súkromie. Skôr než prostredníctvom tohto webu poskytnete akékoľvek osobné údaje, prečítajte si prosím nasledujúce informácie:

Poskytovaním osobných údajov vyslovuje poskytovateľ - subjekt údajov súhlas so spracovaním týchto údajov správcom údajov - Studujmanazment.

Naša spoločnosť sa zaväzuje, že Vaše osobné údaje nebudú predané k spracovaniu tretej strane a budú zabezpečené proti prístupu neoprávnených osôb. K Vašim osobným údajom má v našej spoločnosti prístup obmedzený okruh zodpovedných osôb.

S Vašimi osobnými údajmi sa bude zaobchádzať iba spôsobom odpovedajúcim príslušným ustanovením zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov.

TOP fakty o Fakulte manažmentu

  1. Študuj bez prijímačiek na najväčšej a najdynamickejšej fakulte PU.
  2. Zaži semester v exotickej krajine.
  3. Študuj na fakulte ekonomického a obchodno-podnikateľského typu.
  4. Využi sieť Centier študentskej praxe, študuj v prepojení s reálnou praxou a s budúcimi zamestnávateľmi našich absolventov.
  5. Študuj atraktívne a praxou žiadané špecializácie (manažérska informatika či obchod, marketing a psychológia obchodu).
  6. Len minulý rok otvorené špičkové a najmodernejšie priestory Auly a seminárnych miestností.
  7. Zaži skvelé prednášky aj od profíkov z praxe (v minulosti aj napríklad firma ESET, či Andrej Kiska, aj samotný GOOGLE).
  8. Európou uznávané diplomy.
  9. Mladý a ústretový kolektív pedagógov.
  10. Vzdelávaj sa v atraktívnom najužšom centre Prešova.
  11. Nastav si svoj rozvrh - individuálny študíjny plán.
  12. Skvelé štipendiá.
  13. Štátnice bez memorovania.
  14. Zabávaj sa na Manager Party a iných skvelých akciách organizovaných Klubom študentov manažmentu.
  15. Moderné štúdium prepojené s praxou (napr. Google Digitálna Garáž priamo u nás na fakulte).